Hírek

Már most szó van a Batgirl folytatásáról

Alig tért haza az első részt tengerentúli forgatásáról Leslie Grace, a Variety-nak adott interjújában már most felvillantotta egy esetleges Batgirl folytatás lehetőségét. 

A Bad Boys: Mindörökké rosszfiúkkat jegyző páros, Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezésében az HBO Maxre érkező Batgirl premier dátuma még nem ismert, de az már biztos, hogy a Barbara Gordon/Batgirlt alakító Grace mellett ott lesz a szereplők között az apját, Jim Gordont játszó J.K. Simmons, Brendan Fraser mint Firefly és a 30 év után Batmanként visszatérő Michael Keaton. 

A színésznő többek között Yvonne Craig, Alicia Silverstone és Savannah Welch után ölti magára a bőrszerkót. „Ó, hú, itt vagyunk. Ezt csinálom. Tényleg én vagyok Batgirl. Még mindig nehéz ezt kimondanom. Szürreális élmény volt először felvenni a jelmezt” – mesélte Grace az élményeiről. A színésznő beszámolója szerint egy igazi „badass” karakterre számíthatunk, aki rengeteg balhét csinál. 

Az interjúban szó esik egy esetleges második részről is. „Először lássuk meg az elsőt. De természetesen szó esik arról, hogy milyen lenne egy folytatás. Láttam már néhány részletet abból, amit forgattunk, és őrületes! (…) Nagyon sok minden történik ebben a filmben. Nagyon sok különböző témát érintünk, és nem csak a cselekmény szintjén. Van itt egy szerelmi történet. Van ez az apa-lánya kapcsolat. A világot nem egy fekete-fehér lencsén keresztül nézzük, hanem megmutatjuk a színeket is.”

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!