Hírek

Március 12-ig lehet pályázni az idei Filmtett Workshopra

Forgatókönyvíró-rendező, animációs filmes, rendezőasszisztens, operatőr, vágó, hangmérnök, gyártásvezető-producer és színész kategóriában is lehet pályázni az idei Filmtett Workshopra, amelyet július 30. és augusztus 10. között rendeznek meg Nyárádszentlászlón.

A Filmtett Egyesület 19. alkalommal hirdeti meg filmes alkotótáborát, amelyre 18 és 30 év közötti fiatalok jelentkezését várják – áll a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

Pályázni a Filmtett Workshop honlapján kitöltött űrlappal és a szükséges egyéb dokumentumok elküldésével lehetséges. Ehhez csatolni kell a jelentkezőknek többek közt egy részletes szakmai önéletrajzot, motivációs levelet, korábbi filmes munkákat, és ha van, portfóliójuk linkjét, valamint csoportonként számos egyéb mellékletet is szükséges lesz benyújtani. Ezek listája a szervezők honlapján elérhető.

Pályázati díj nincs, a táborban való részvétel ingyenes,

ami magában foglalja a szállást, a teljes ellátást, a szükséges technikai eszközök használatát, valamint az oktatás költségét is. A pályázat eredményhirdetése április 17-én várható. A nyertes pályázók névsora látható lesz a Filmtett Workshop honlapján, de a döntésről emailben is értesítik a nyerteseket.
Minden csoport tevékenységét elismert szakemberek irányítják évről-évre, az idei mentorok nevét a következő hetekben teszi nyilvánossá az egyesület.

Ebben az évben először a Filmtett Workshop Erasmus+ mobilitási projektként valósul meg.

dr. Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com