Hírek

Március végén debütál a Budapesten forgatott The Terror

Március 29-én este 10 órakor tűzi műsorára az AMC a The Terror című saját gyártású thrillerét. Ridley Scott, Soo Hugh és David Kajganich sorozatából rögtön két epizódot is vetít a csatorna.

Közel egy évvel ezelőtt indult a sorozat budapesti forgatása, melynek történetében a Brit Királyi Haditengerészet flottája az északnyugati átjáró felfedezésére indul. De az expedíció minden rémálmot felülmúl: a legénység teljesen átfagy, a készletek kifogyóban, és a viszontagságos helyzetben már nem csak elemekkel, de egymással is harcba szállnak a fedélzeten az életben maradásért.

A tízrészes sorozatban olyan színészek játszanak, mint Jared Harris (The Crown, Mad Men) Francis Crozier kapitány szerepében, Tobias Menzies (Outlander – Az idegen) mint James Fitzjames kapitány, Ciarán Hinds (Trónok harca) John Franklinként, Paul Ready (Cuffs) pedig Dr Henry Goodsirként mutatkozik be. Adam Nagaitis (Szüfrazsett) Cornelius Hickeyt, Nive Nielsen (Az új világ) Lady Silencet, Ian Hart (Kalandok Sohaországban) Thomas Blankyt, míg Trystan Gravelle (Mr. Selfridge) Henry Collinst testesíti meg.

A sorozatot Scott Free, az Emjag Productions és az Entertainment 360 gyártotta az AMC Studios-szal közösen. A thriller executive producerei Ridley Scott, Soo Hugh és David Kajganich mellett David W. Zucker, Alexandra Milchan, Schott Lambert és Guymon Casady.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com