Hírek

Márciusban érkezik a Hétköznapi vámpírok sorozat

Tavasszal érkezik a Hétköznapi vámpírok alapján készített sorozat az FX csatornára.

A 2014-ben mozikba kerülő új-zélandi Hétköznapi vámpírok című áldokumentumfilm ismertté tette Jemaine Clement és Taika Waititi nevét. A film nemzetközi sikere után Waititi előbb a Vademberek hajszája, majd a Thor: Ragnarök rendezőjeként bizonyította tehetségét. Clement pedig olyan sorozatokban volt látható, mint a Milo Murphy törvénye és a Légió, ami szintén az FX produkciója. Waititi és Clement a Hétköznapi vámpírok sorozat munkálataiban íróként és vezető producerként működnek közre. Most végre bejelentették a filmen alapuló sorozat premierjének idejét is.

Az elmúlt évtized egyik legviccesebb áldokumentumfilmjéből készült sorozat helyszíne New York lesz, ami Nadja (Natasia Demetriou), Laszlo (Matt Berry), Nandor (Kayvan Novak) és Colin (Mark Proksch) székhelye, akik mellett a nézők majd vérfarkasokkal és néhány egyéb természetfeletti lénnyel is találkozhatnak majd.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing és a reklám világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..