Hírek

Margot Robbie testesíti meg Barbie-t

Margot Robbie az Én, Tonya című filmben
Én, Tonya

Most hivatalos, hogy a Warner Bros. nekifogott a Barbie-filmnek, illetve már azt is tudjuk, hogy Margot Robbie-t választották főszereplőnek.

Bizony, az ikonikus Barbie baba a szélesvásznon is feltűnik. A film kapcsán a Barbie-t gyártó cég, a Mattel egy külön filmcéget hozott létre Mattel Films néven, így a babák filmes franchise-zá alakulhatnak. Toby Emmerich, a Warner Bros. elnöke azt nyilatkozta az együttműködésről, hogy biztos benne, hogy ez a film nemcsak egy életre keltés, hanem egyben modernizálás is lesz, s a Barbie-film biztosan megszólítja a közönséget.

Margot Robbie Barbie szerepe előtt A Wall Street farkasában, az Öngyilkos osztag, és az Én, Tonya című filmekben bizonyított.

Kíváncsian várjuk, Barbie szerepében mit nyújt majd.

A Barbie márka közel hatvanéves karrierjénél tart, és ez idő alatt számos gyermek képzelte magát hercegnőnek, Margot Robbie pedig azzá is válik egy szerep erejéig. Margot Robbie a színészkedésen kívül produceri pozíciót is vállalt a LuckyChap Entertainment névre keresztelt cégén keresztül.

A film rendezőjéről, illetve a lehetséges premierdátumról ezidáig egy szó sem esett.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya