Hírek

Margot Robbie testesíti meg Barbie-t

Margot Robbie az Én, Tonya című filmben
Én, Tonya

Most hivatalos, hogy a Warner Bros. nekifogott a Barbie-filmnek, illetve már azt is tudjuk, hogy Margot Robbie-t választották főszereplőnek.

Bizony, az ikonikus Barbie baba a szélesvásznon is feltűnik. A film kapcsán a Barbie-t gyártó cég, a Mattel egy külön filmcéget hozott létre Mattel Films néven, így a babák filmes franchise-zá alakulhatnak. Toby Emmerich, a Warner Bros. elnöke azt nyilatkozta az együttműködésről, hogy biztos benne, hogy ez a film nemcsak egy életre keltés, hanem egyben modernizálás is lesz, s a Barbie-film biztosan megszólítja a közönséget.

Margot Robbie Barbie szerepe előtt A Wall Street farkasában, az Öngyilkos osztag, és az Én, Tonya című filmekben bizonyított.

Kíváncsian várjuk, Barbie szerepében mit nyújt majd.

A Barbie márka közel hatvanéves karrierjénél tart, és ez idő alatt számos gyermek képzelte magát hercegnőnek, Margot Robbie pedig azzá is válik egy szerep erejéig. Margot Robbie a színészkedésen kívül produceri pozíciót is vállalt a LuckyChap Entertainment névre keresztelt cégén keresztül.

A film rendezőjéről, illetve a lehetséges premierdátumról ezidáig egy szó sem esett.

Avatar

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. kellermirella@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya