Hírek

Margot Robbie olyat ígért, amit lehet, hogy számon fogunk kérni tőle!

Az első élőszereplős Barbie-film körül egy ideje nagy a csend. Margot Robbie most elárulta, hogy mire ne számítsunk. Oké, arra nagy eséllyel nem fogunk!

A Warner Bros. élőszereplős Barbie-film projektje már húzódik egy ideje. A főszerepet alakító Margot Robbie most nyilatkozott a Hollywood Reporternek a filmmel kapcsolatban is.

„Ez a film, valami egészen mást fog adni!”

Az biztos, hogy sokak érdeklődését fokozta a projekttel kapcsolatban, hogy a forgatókönyvön a Greta Gerwig és Noah Baumbach házaspár dolgozik. A hírek szerint pedig Gerwig esélyes a rendezői székre is.

„Oh, Margot játssza Barbie-t, sejtem milyen lesz. A mi tervünk azonban az, hogy szembemenjünk az előzetes elvárásokkal”

— válaszolta Robbie egy feltett kérdésre, ezen túl azonban szűkszavú volt Barbie szerepével kapcsolatban.

A projekt alakulását a főszerepre esélyes színésznők váltakozásával is lehet követni. 2017-ben úgy tűnt, Amy Schumer alakítja majd Barbie-t, de ő végül nem tudta összeegyeztetni menetrendjével a filmet. 2018-ban bejelentették, hogy Anne Hathaway váltja, de végül Margot Robbie lett a befutó, aki kicsinek kikiáltott melleivel is tökéletes választás a szerepre. Jól állnak neki a valahol a popcorn és a provokatív határán egyensúlyozó szerepek. Ennél a filmnél pedig ez minden bizonnyal jól fog jönni.

A film producereit felsoroló nevek között Robbie mellett ott szerepelnek a színésznő 2014-ben alapított LuckyChap Entertainment nevű filmprodukciós cégének oszlopos tagjai, férje Tom Ackerley és Josey McNamara is.

A LuckyChap egyébként eddig olyan filmek létrejötténél bábáskodott, mint az Én, Tonya, a Ragadozó madarak és az Ígéretes fiatal nő, ezúttal Carey Mulligannal a főszerepben, aminek a premierje Magyarországon várhatóan március 18-án lesz majd.

Ha meghallom, hogy Barbie-film, akaratlanul is elkezdek az említett elvárásokon gondolkozni, amivel egészen biztosan nem vagyok egyedül. Gerwig korábbi filmjei alapján merész, a női emancipáció kérdését feszegető filmre számítok, de lehet, hogy éppen azzal lepi majd meg a közönségét, hogy a Mattel babák töretlen népszerűségének hátterére helyezi a hangsúlyt.

Nehéz meghatározni, hogy pontosan mi is itt az elvárás,

annyira kettős szimbólum a tökéletesnek kikiáltott méretekkel rendelkező baba. Ám pont ettől izgalmas a lehetőség.

Hány kislány kapott idén karácsonyra Barbie-t? Hány karácsonyra kaptál te Barbie, esetleg Barbie típusú babát? Szögezzük le, mindenki akart már Barbie-t, esetleg egy Kent magának. Vagy többet.

Az unokahúgom idén olyan Barbie típusú babát kapott, aminek ha megnyomod a mellét, villog. Imádja! „Gyönyörűszép!” Egyébként tényleg nagyon szépen villog, színes, kedves és nagyon-nagyon vékony.

Kíváncsian várom, hogy mihez kezd a Barbie-film ezzel az ellentmondásos, de annál erősebb nimbusszal.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com