Hírek

Margot Robbie lesz Tank Girl?

Lehet, hogy a Tank Girl című képregényt is megkörnyékezi Margot Robbie a kattant Harley Quinn után.

Jövő februárban mutatják be a DC legújabb szuperhősös tematikájú filmjét Margot Robbie főszereplésével. A rendkívül idióta című Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) produkcióról pedig még alig tudni valamit azon kívül, hogy női központú alkotás lesz. A címszerepet Margot Robbie játssza, aki a Suicide Squad első részének cselekménye után Joker ex-barátnőjeként rója az utcákat. Performansza és megjelenése azonban nemcsak az animációs Batman-sorozat Quinnjét idézi meg, hanem egy másik képregényhőst is.

A punk-rock hatás ugyanis gyanúsan hajaz egy Tank Girl nevű figurára, akit a ’80-as években kreáltak.

Alan Martin, az egyik alkotó pedig a napokban a Twitteren közölte, hogy Margot Robbie produkciós cége igyekszik megvásárolni a Tank Girl jogait. Ám a stúdió nem értesítette egyelőre a képregények szerzőit. Martin bejegyzése természetesen nem ér fel egy hivatalos bejelentéssel, de nem igazán mondható légből kapottnak sem.

Lori Petty, mint Tank Girl

Tank Girl egy rettentő vad karakter, aki – nevéből adódóan – egy tankot vezet, és így jut el küldetésről küldetésre. Szexuálisan túlfűtött, drogok hatása alatt álló anarchista, akinek a pasija egy mutáns kenguru. 1995-ben már készült egy film főszereplésével, akkor Lori Petty játszotta a főhőst. Margot Robbie lehetséges verziójára azonban még éveket kell várnunk, mert nemsokára kezdi a The Suicide Squad forgatását James Gunn rendezésében.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com