Hírek

Margot Robbie váltja Emma Stone-t a Babylon alakuló stáblistáján?

Margot Robbie játszhatja a Whiplasht, a Kaliforniai álmot és Az első embert rendező Damien Chazelle Babylon című legújabb filmjének egyik főszerepét. 

Azt már egy ideje tudjuk, hogy sztárparádét ígér Damien Chazelle következő alkotása. A Babylon alaptörténete a hangosfilm térhódításának időszakába kalauzolja majd el a  nézőket. A történetben a tervek szerint a valóság és kitalált elemek keverednének egymással.

Ilyen formában Chazelle ismét, a Kaliforniai álomhoz hasonlóan, a nosztalgia hangulatra tervezi felépíteni a készülő film egyik alapját, amit sokan már most a Volt egyszer egy Hollywoodhoz hasonlítanak. A párhuzamok pedig itt nem érnek véget.

Chazelle filmjének egyik főszerepét Brad Pitt alakítja majd. Emma Stone-t azonban a legfrissebb hírek szerint Margot Robbie neve váltja az alakuló stáblistán. Robbie-t egyébként legközelebb James Gunn Suicide Squad folytatásában láthatjuk ismét Harley Quinnként, majd a színésznő a tervek szerint Christian Bale oldalán lesz látható David O. Russel jelenleg hivatalos munkacímmel még nem rendelkező filmjében.

Babylon jogaiért a Lionsgate és a Paramount versengett. A csatából végül a Paramount Pictures jött ki győztesen 2019-ben. A Variety szerint a Babylont a díjszezon egyik nagy esélyesének szánják, ami figyelembe véve Chazelle korábbi munkáit, érthető is.

A filmet 2021. december 25-én mutatják majd be, ami más szempontból mindenképpen irányt ad a találgatások számára, elsősorban a alaphangulatot illetően. A széles körű forgalmazás csak januárban indul majd el előreláthatólag.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com