Hírek

Máris bejelentették a Hang nélkül folytatását

A magyar mozikban még be sem mutatták a legújabb horrorfilm sikert, de már készül is a második rész.

A Paramount elnöke, Jim Gianopulos bejelentette, hogy a Hang nélkülnek már készül a folytatása – írja a Hollywood Reporter. A döntés nem véletlen, hiszen a horrorfilm nemcsak elsöprő kritikai siker lett, a mozikasszáknál is jól teljesít (eddig 135 millió dollárt hozott csak az Egyesült Államokban).

Ha öt évvel ezelőtt valaki azt mondja nekem, hogy egy olyan, szinte teljesen néma film, amiben a főszerepet a vicces srác A hivatalból alakítja, az Paramount kasszasiker lesz, azt mondtam volna »Hát, akkor a Paramountnál kéne dolgoznom«” – nyilatkozta Jim Gianopulos, aki 2017 áprilisában lett a Paramount elnöke, és érkezése után a Hang nélkül filmterve elsőként kapott zöld utat a megvalósításhoz.

Úgy látszik, nem a Tűnj el! rendezője, Jordan Peele az egyetlen, aki komikus szerepei mellett képes kasszasiker horrorfilmet is rendezni. John Krasinskit legtöbben A hivatal című sitcom Jimjeként ismerik, így senki nem számított arra, hogy a kedves srácból high concept alapú horrorfilmrendező lesz. Nemcsak rendezte a filmet Krasinski, hanem szerepel is benne: feleségével, Emily Blunttal próbálnak megmenekülni a zajra támadó szörnyektől. A filmet május 3-án mutatják be a magyar mozik, addig is a filmről írt kritikánkat itt lehet elolvasni.

Egyelőre a bemutatás időpontjáról még semmit nem lehet tudni, de az biztos, hogy Krasinski belopta magát a Paramount szívébe, ugyanis következő projektje, a Life on Mars című sci-fi thriller szintén a stúdió égisze alatt fog elkészülni.

Rácz Viktória

Rácz Viktória a Zsigmond Király Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett 2017-ben és az ELTE filmtudomány mesterszakán diplomázott 2019-ben. Több portálra és nyomtatott újságba is ír kritikákat, elemzéseket. A Filmtekercs.hu szerkesztőcsapatának tagja.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com