Hírek

Máris berendelte az Amazon John Krasinski Jack Ryanjének 3. évadát

El sem kezdődött a 2. évad, az Amazon máris berendelte a harmadikat is a Jack Ryan című akciósorozatból. A John Krasinski főszereplésével készült Tom Clancy-feldolgozás kisképernyőre vitte az ismert ügynököt.

A Collider alapján már biztos, hogy a még be sem mutatott következő, 2. évadot követően legalább még egy erejéig képernyőre kerül a Jack Ryan. Tom Clancy ikonikus karakterét Harrison Ford, Ben Affleck és Chris Pine után John Krasinski játssza el az Amazon sorozatában.

A történet a címszereplő Ryan katonai évei után indul, az 1. évad pedig egy terrorista elfogása köré épül. A sorozat egyébként korrektül van összerakva: izgalmas, átgondolt és pörgős, aktuálpolitikai és társadalmi kérdéseket jár körbe, a színészi gárda pedig szintén kifogástalan.

A készítőpáros Carlton Cuse és Graham Roland az eredeti könyvekre építkezve aktualizálták a CIA ügynök történeteit.

A 2. évad forgatása tavaly nyáron már lezajlott, és bár hivatalos premierdátum még nincs, biztosan idén az Amazonra kerül a folytatás. Hogy a most berendelt 3. évad mikor várható, az végképp kérdéses.

John Krasinski a Hang nélkül folytatásának forgatókönyvén dolgozik jelenleg. A felettesét alakító Wendell Pierce pedig három filmben is szerepel majd a közeljövőben, így a Jack Ryan 3. évadának egyik legnagyobb kihívása a szereplők összeterelése lesz.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés