Hírek

Máris filmet kap Harry herceg és Meghan Markle

Ha valakinek nem lenne elég a napi hírfolyam és a májusra tervezett újabb királyi esküvő, annak készül is a Harry herceg és Meghan Markle szerelmét bemutató film. A nagy eseményre tervezett alkotás pedig már meg is találta a két főszereplőjét – áll a comingsoon hírében.

Harry and Meghan: A Royal Romance címmel készül a film, amely a brit királyi család legújabb párját, Harry herceget és a Suits című sorozatból ismert Meghan Markle színésznőt élteti. Az alkotás kettejük megismerkedését viszi kisképernyőre, majd az utat az oltárig. Az ugyan nem kérdés, hogy van mit bemutatni, hiszen több szempontból is érdekes a pár, azaz inkább Markle. A hagyományokat szigorúan betartó királyi családba hirtelen becsöppent egy afro-amerikai anyukával rendelkező amerikai színésznő, aki ráadásul 2013-ban elvált korábbi férjétől.

A TV-film főszerepében Murray Fraser-t (The Loch, Victoria) és Parisa Fitz-Henley-t (Jessica Jones, Midnight, Texas), a rendezői székben Menhaj Huda-t találjuk. A forgatókönyvet Scarlett Lacey írja majd, a film pedig a május 19-i esküvő előtt már adásba kell, hogy kerüljön.

Maga a hír egyébként nem olyan meglepő, hiszen 2011-ben Vilmos és Katalin is megkapta a maga filmjét: ez volt a William & Kate: The Movie. Ha pedig azt nézzük, hogy a mai napig is mekkora hihetetlen rajongás és érdeklődés övezi a királyi családot, teljesen normális, hogy a Lifetime meglovagolja a témát.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com