Hírek

Máris jegyeladási rekordot döntött az új Bosszúállók

Az előzetes jegyeladási rekordot hat óra alatt döntötte meg a Marvel legújabb szuperprodukciója.

A Batman Superman ellen és Az Igazság Ligája című DC filmeket már korábban lenyomta a Marvel, már ami az első napon értékesített jegyek számát illeti, ám új filmjükkel saját csúcstartójuk, a Fekete Párduc rekordját is átadták a múltnak. A Fandango felmérései szerint több, mint 1000 mozinéző gondoskodott arról, hogy az elsők között lássa a Végtelen háborút.

A tegnapi nap során bombaként robbant a film legújabb trailere, mellyel párhuzamosan a szuperhősfilmre szóló jegyek értékesítése is kezdetét vette.

Az MCU (Marvel Cinematic Universe) eddigi legnagyobb dobásában, a hőseink egy minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel kénytelenek szembenézni, mikor a már több filmen át felvezetett szupergonosz, Thanos (Josh Brolin) színre lép, hogy összegyűjtse a hat Végtelen Követ, amelyek határtalan erővel ruháznák őt fel. A filmben többek között Pókember, Doctor Strange, Fekete Párduc és a Galaxis őrzői is csatlakoznak majd a Bosszúállókhoz.

A Bosszúállók: Végtelen háborút április 26-án mutatják be a hazai mozikban.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com