Hírek

Mark Hamill lesz Chucky hangja

Chucky atka (Curse of Chucky)

Mark Hamill hangján szólal majd meg Chucky a legújabb babás horrorban. A Gyerekjáték (The Child’s Play) reboot júniusban érkezik a mozikba – írja a Collider.

Mark Hamill azt a Brad Dourifot váltja Chucky megszólaltatójaként, aki mind az eddigi 7 filmben belebújt a rémisztő baba szerepébe. Legutóbb a Chucky átkában és a Chucky kultuszában hallhattuk őt. A The Child’s Play, azaz a Gyerekjáték reboot az MGM-nél készül el, és még nyáron el is érkezik hozzánk.

A forgatókönyvet Tyler Burton Smith írja, a rendezői székben pedig Lars Klevberg ül. Mark Hamill mellett szerepel még a filmben Aubrey Plaza és Brian Tyree Henry is.

Hamill kétségkívül a 2015-ös Star Wars: Az ébredő erő óta került ismét a filmes világ fókuszába, majd a 2017-es Az Utolsó Jedikkel végképp visszaült a nyeregbe. Bár korábban is nagy számban adta a hangját különböző sorozatokhoz, animációkhoz és videójátékokhoz, Chucky megszólaltatásával egy újabb blockbusteres siker lebeghet előtte.

A hírt egyébként maga a színész jelentette be Twitteren, kiemelve, mennyire várja, hogy új színt adjon ehhez a klasszikushoz.

A legújabb Gyerekjáték június 3. hetében kerül a mozikba, mellette pedig készül egy Chucky-sorozat is.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com