Hírek

Mark Ruffalo egy zseniális fizikus, nem mellesleg Ryan Reynolds apja

Múlt héten kezdődtek meg Vancouverben a The Adam Project forgatási munkálatai. A Netflixre érkező időutazós filmet Shawn Levy rendezi, a főszerepben pedig Ryan Reynoldsot látjuk majd, aki 13 éves önmagát látogatja meg.

Áprilisban már beszámoltunk a projektről, ám ekkor még gyerekcipőben járt Shawn Levy és Ryan Reynolds újabb közös produkciója. Pár hónapja csak annyit tudtunk, hogy Reynolds karaktere visszautazik az időben gyerekkori önmagához, és hogy a filmben a főhős apjával való kapcsolatának is kiemelkedő szerepe lesz, aki éppen annyi idős a múltban, mint Reynolds figurája a jelenben. A „jelenkori” Reynolds segítséget kér ifjonc önmagától, hogy együtt keressék meg néhai apját (apjukat?), hogy a múltban helyretéve a dolgokat megmentsék a jövőt.

Most pedig már azt is tudjuk, ki fogja alakítani a titokzatos apát: Mark Ruffalo!

A zseniális fizikus és apa bőrébe bújó Ruffalo mellett fel fog tűnni a filmben Jennifer Garner, Zoe Saldana és Catherine Keener – utóbbi a főgonosz szerepében, aki ellopja a fizikus apuka egy különösen erős és veszélyes technológiai újítását. A választás érthető: Keener a Tűnj el!ben igencsak hitelesen mutatta meg sötét oldalát. A főgonosz jobbkezét Alex Mallari Jr. alakítja, Walter Scobell pedig, élete első filmes munkájában, a fiatalkori Reynoldsot játssza – írja a Hollywood Reporter.

A The Adam Project tehát egy izgalmasnak ígérkező időutazós film, amiből a sztárparádét sem sajnálták. Azt még nem tudjuk, pontosan mikor érkezik a produkció a Netflixre, de ha minden a tervek szerint halad, jövőre már láthatjuk. Mindeközben a rendező, Shawn Levy és Ryan Reynolds egy másik projekten is együtt dolgozik: a Free Guy című akcióvígjátékon, amelynek stábja nemrégiben Taika Waititivel egészült ki.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com