Hírek

Mark Strongot Lex Luthornak?

mark+strong+2Az acélember nagyon szépen nyitott a kasszáknál, a Warner – nem meglepő módon – máris bejelentette, hogy érkezik a folytatás természetesen Zack Snyderrel a rendezői székben. Bennfentesek által kiszivárogtatott hírek szerint mind a stúdió, mind a direktor Mark Strongot képzeli Lex Luthor szerepében – írja a Movieweb.

Azt persze még nem tudni, tett-e a Warner ajánlatot már a rosszfiúként korábban többször bizonyított színésznek, sőt arról sincs még infó, valóban Lex Luthor lesz-e a főgonosz a következő epizódban – az első rész sasszemű nézői azonban az utalásokat látván szinte biztosra veszik.

David S. Goyer már dolgozik a második könyvön, és természetesen – a mostanában egyébként az Interstellaron dolgozó – Christopher Nolan is részt vesz majd a fejlesztésben. A pletykák arról is szólnak, hogy idén október és december között indul a film előkészítése, 2014 elején pedig startolnak a felvételek is – talán jövő karácsonyra már a mozikban lehet a folytatás!

Strong egyébként nem először forgatna képregényadaptációt, korábban a DC Comics Zöld lámpásának gonoszát, Sinestrót keltette életre.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya