Hírek

Mark Wahlberg megmutatja a róla készült dokusorozatban, hogy nem egyszerűen színész – Wahl Street előzetes

Ha kíváncsi voltál, milyen Mark Wahlberg magán- és üzleti élete, akkor a Wahl Street a te dokumentumsorozatod!

Az HBO Max közzétette legújabb dokumentumsorozatának előzetesét. A Wahl Street Mark Wahlberg üzleti ambícióiról szól és arról, hogyan birkózik meg az embert próbáló feladatokkal. A sorozat amellett, hogy Wahlberg üzleti ügyeit követi, arra is nagy figyelmet fordít, hogyan egyensúlyoz a színészet, a business és a magánélet között.

Az előzetesben akciófilmet megszégyenítő gyorsasággal követik egymást a képek – ha ilyen sebességű lesz a sorozat is, fel kell kötnünk a nadrágot.

A színész folyamatosan mozgásban van. Ha éppen nem valami hollywoodi szuperprodukcióban szerepel, akkor az edzőtermében emelgeti a súlyokat Maisie Williams társaságában, divatcégének kollekcióját értékeli, vagy éttermei valamelyikében felügyeli a munkát. Mindemellett családjára is időt kell szorítania.

Ezt menedzselni nem kis feladat, így a Wahl Street nem csak a fényes oldalt mutatja meg. A Collider szerint a dokusorozat legnagyobb érzelmi töltete a két teljesen különálló világ összehangolásában rejlik. A színész folyamatosan szenved attól, hogy nem tud elég időt családjával tölteni, de a telefon máris csörög, válaszolnia kell üzlettársai megkeresésére. Wahlberg mottója, hogy az emberek életét jobbá tegye, bizony áldozatokat követel.

A Wahl Street az Unrealistic Ideas produkciós cég terméke. Az executive producerek listáján (természetesen) Mark Wahlberg is szerepel.

A sorozat az eredetileg ígért nyolc epizód helyett, csak hat epizódban meséli el Mark Wahlberg üzleti történetét. A valóságshowszerű sorozaton túl a Transformers filmek sztárja a klasszikus filmgyártást sem hagyta hátra. Hamarosan érkező videójátékadaptációja, az Uncharted már az utómunka fázisában van. 2020-ban pedig két filmben is szerepelt: a Good Joe Bell mellett a Scooby! Kék Sólyom néven futó szuperhősének a hangját is kölcsönözte.

A Wahl Street április 15-én debütál az HBO Maxon.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com