Hírek

Marrowbone – Előzetes

A spanyol forgatókönyvíró és rendező, Sergio G. Sánchez (Árvaház, A lehetetlen) új horrorfilmje, a Marrowbone Spanyolországban 2017 októberében debütált, Angliában péntek 13-án mutatták be, s mivel magyarországi forgalmazásról még nem tudunk, lássuk az előzetesét!

„Ne félj” – hangzik el a Marrowbone-ban a legbaljósabb mondat, ami egy horrorfilmben csak elhangozhat. Sergio G. Sánchez, a film forgatókönyvírója pedig nem kezdő a szakmában, korábban az Árvaház című horrort láthattuk tőle 2007-ben. A Marrowbone-nak szintén főleg gyerekszereplői vannak, de ezúttal Sergio G. Sánchez meg is rendezte a filmet. A Marrowbone szereplői: George MacKay, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Mia Goth, Matthew Stagg, Kyle Soller, Nicola Harrison és Tom Fisher.

A történetről: 1969-ben járunk, amikor Rose négy gyermekével visszaköltözik gyermekkori házába. Csakhogy az anya hamarosan meghal, és a négy gyereknek egyedül kell túlélniük. A film hangulatában nemcsak az Árvaházat, a rendező korábbi filmjét, de Guillermo Del Toro filmjeit is megidézi.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Nagyítás rovat felelőse. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..