Hírek

Marvel kapitány előzetes

A Marvel Univerzum következő epizódjának előzetese mától megtekinthető! A Bosszúállok: Végtelen háború óta várjuk a Marvel kapitányt (Captain Marvel).

A Bosszúállok: Végtelen háború zárójelente óta sejthető, hogy Marvel kapitánynak fontos szerepe lesz a következő Bosszúállók filmben. Már egy hónappal ezelőtt láthattuk Brie Larsont Carol Danvers szerepében, ráadásul teljes harci pompában, de most végre itt a film előzetese is!

A Marvel Studios legutóbbi darabjáról kollégám nem kevesebbet állított, mint hogy

„A Bosszúállók: Végtelen háború pedig nem csupán olyan alkotás lett, mely geekek ezreinek agyvelejét keni a falra.

Ezt a filmet tanítani fogják a jövő filmkészítőinek.”

Ezek után lássuk a Marvel kapitány előzetesét:

Avatar

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. kellermirella@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya