Hírek

A Marvel nem készül új Fantasztikus Négyes filmmel

A 20th Century Fox 2015-ös Fantasztikus Négyesének csúfos bukása utána a rajongók azt szeretnék, ha a Marvel készítene új feldolgozás a szuperhőscsapatról – különösen, hogy a Fox nem igyekszik új részt készíteni a négyesnek. A probléma csak az, hogy a Marvelt sem érdekli a projekt – olvastuk a The Playlisten. 

Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke lelombozta a rajongókat: „Nincsenek terveink a Fantasztikus Négyessel, így tárgyalásokat sem folytatunk a témában.” Nem meglepő, hiszen korábban Feige már úgy nyilatkozott: nem lát rá esélyt, hogy a Marvel és a Fox együtt dolgozzon az adaptáción. „Az a célom, hogy filmjeinkkel ugyanazt az élményt nyújtsuk, mint amit a képregény rajongók élnek át olvasás közben – ezt sikerült messze várakozásainkon felül teljesítenünk az elmúlt tíz évben. Pókpofa, aki legutóbb a Polgárháborúban tűnt fel, is olyan álom volt, amiről nem mertem beszélni a nyilvánosság előtt, annyira kicsit volt rá az esély. Éppen ezért nincs tervünk azokkal a karakterekkel, akik még nincsenek bent az MCU-ban (Marvel Cinematic University – Marvel filmes univerzum) – de sose mondd, hogy soha. Ki tudja, mit hoz a jövő?”

Szóval a remény hal meg utoljára. És mivel idén nyáron a Pókember saját filmmel tér vissza a mozikba, talán a Fox is megenyhül, és esélyt ad a Marvelnek a négyesnél.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés