Hírek

Marvel Phase Two képözön

marvel-phase-2Igazi képdömping a Marvel mozis univerzumának második fázisából! Persze még csak concept art-ok, tesztfelvételek, behind the scenes werkfotók, de azt hiszem a képregényrajongóknak ennyi is elég ahhoz, hogy elégedetten bólogassanak. Vagy éppen még jobban fájjon a szívük a távoli bemutatók miatt.

A Collider, a Bleeding Cool és a Comicbookmovie rengeteg képet osztott meg az elkövetkező pár év Marvel képregényfilmjeiből. Legkorábban a hozzánk előreláthatólag októberben érkező Thor: The Dark Worldöt láthatjuk majd, a Trónok harcából átruccant Alan Taylor rendezésében. Ez viszonylag közel van, így az asgardi istenség legújabb kalandjaiból már forgatási képeket is megtekinthetünk.

chris-hemsworth-thor-the-dark-world thor-2-the-dark-world-1 thor-2-the-dark-world-2 thor-2-the-dark-world-3 thor-2-the-dark-world-chris-hemsworth thor-2-the-dark-world-chris-hemsworth-natalie-portman thor-the-dark-world-chris-hemsworth

A Captain America: The Winter Soldier-ben Amerika kapitánynak egy halottnak hitt jóbaráttal kell megküzdenie, miközben Falcon is feltűnik/megszületik a vásznon, Robert Redford a S.H.I.E.L.D. igazgatóját alakítja, és nem tudjuk hová lett Samuel L. Jackson. Mindezt persze csak 2014 áprilisában láthatjuk. Várjuk, hogy az Amerika kapitánytól nagyon eltérő Community című sorozat rendezői, Anthony és Joe Russo mit hoznak ki Ed Brubaker legendás képregénysztorijából.

captain-america-2-the-winter-soldier-concept-art captain-america-2-the-winter-soldier-concept-art-1 captain-america-concept-art the-falcon-concept-art the-falcon-concept-art-1

A világegyetemet védő szuperhőscsapatről készülő Guardians of the Galaxy csak jövő augusztusban kerül bemutatásra, de a concept art-ok már most egy látványos és humoros sci-fi-t ígérnek. Rocket Raccoon.

guardians-of-the-galaxy-concept-art1 guardians-of-the-galaxy-concept-art-1 guardians-of-the-galaxy-concept-art-21 guardians-of-the-galaxy-concept-art-31 guardians-of-the-galaxy-rocket-raccoon-concept-art

A geek-favorit Edgar Wright rendezésében készülő Ant-Man-ből pedig a hírhedt tesztvideó képein spekulálhatunk. 2015-ig még ráérünk vele. Wright ezzel a felvétellel győzte meg a Marvel fejeseit, hogy érdemes megcsinálni a méretét tetszés szerint változtatni képes tudós filmadaptációját, és hogy ő az, aki ezt meg tudja csinálni.

ant-man-test-footage ant-man-test-footage-1 ant-man-test-footage-2

Innentől már rajtatok áll, hogy örültök, vagy szorongtok. Vagy mindkettő.

marvel-phase-2-concept-art marvel-phase-2-concept-art-1 marvel-phase-2-concept-art-2

Avatar

Horváth Balázs

Még nem írt bemutatkozást, de hamarosan fog, megígérjük.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya