Hírek

Gary Oldman horrorfilmben játszik – Mary előzetes

Gary Oldman és Emily Mortimer a főszereplői a Mary című hajós horrornak, amelyben egy család az új kezdet reményében tengerre száll, de az üdvözülés helyett a gonosz markába kerül.

A Mary című horror David (Gary Oldman) és családja történetét regéli el. David egy aukción veszi a hajót, ami mintha szólítaná őt. Ezután gyorsan meggyőzi feleségét, hogy egy tengeri utazás megoldás lehet a gondjaikra, ám minden a visszájára fordul.

A film rendezője Michael Goi, aki Anthony Jaswinski forgatókönyvéből dolgozott. Michael Goi eddig operatőrként dolgozott, a Mary lesz az első egész estés filmje. A film forgatókönyvírója azonban jártas a vízközeli történetekben, előző filmje, A zátony is egy vizes horror.

Gary Oldman rendkívül aktív mostanában, vele készül David Fincher új filmje. Fincher a Netflix számára készíti Manket, ami minden idők egyik legelismertebb moziremeke, az Aranypolgár megvalósításáról szól. Ezen kívül Gary Oldmannek saját filmterve is van: ő írja és rendezi a Flying Horse című életrajzi drámát, amelynek főszerepét is ő játssza majd.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya