Hírek

Gary Oldman horrorfilmben játszik – Mary előzetes

Gary Oldman és Emily Mortimer a főszereplői a Mary című hajós horrornak, amelyben egy család az új kezdet reményében tengerre száll, de az üdvözülés helyett a gonosz markába kerül.

A Mary című horror David (Gary Oldman) és családja történetét regéli el. David egy aukción veszi a hajót, ami mintha szólítaná őt. Ezután gyorsan meggyőzi feleségét, hogy egy tengeri utazás megoldás lehet a gondjaikra, ám minden a visszájára fordul.

A film rendezője Michael Goi, aki Anthony Jaswinski forgatókönyvéből dolgozott. Michael Goi eddig operatőrként dolgozott, a Mary lesz az első egész estés filmje. A film forgatókönyvírója azonban jártas a vízközeli történetekben, előző filmje, A zátony is egy vizes horror.

Gary Oldman rendkívül aktív mostanában, vele készül David Fincher új filmje. Fincher a Netflix számára készíti Manket, ami minden idők egyik legelismertebb moziremeke, az Aranypolgár megvalósításáról szól. Ezen kívül Gary Oldmannek saját filmterve is van: ő írja és rendezi a Flying Horse című életrajzi drámát, amelynek főszerepét is ő játssza majd.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..