Hírek

Második évadot kap a Love, Death & Robots

Újabb kíméletlen történetek érkeznek szerelemről, halálról és robotokról, a Love, Death & Robots szemet gyönyörködtető animációjában.

Annyira meredek koncepció, hogy csak a streaming óriás Netflix feneketlen pénztárcájából valósulhatott meg” – írtuk a Netflix jókora meglepetést jelentő, merész animációs sci-fi antológiasorozatáról, a Love, Death & Robotsról. Hullámzó széria; a 18 részben erősen különböző minőségű történetek (és animációs technikák) váltogatják egymást: de ötletnek kétségkívül értékes, ezért örömhír a második évad.

David Fincher, Joshua Donen, Jennifer Miller és Tim Miller sorozatának második évadát ugyanis a Netflix most hivatalosan is bejelentette. Ezúttal kineveznek egy főrendezőt is, aki valamennyi epizódot felügyeli: ő Jennifer Yuh Nelson lesz, a Kung-Fu Panda 2-3. rendezője – írja a Collider.

A hullámzó minőségre valószínűleg kiegyenlítő hatással lesz a központi akarat. Szükség is van erre, mert a Love, Death & Robots koncepciója nem veszhet el az érdektelenségben. Egyrészt sci-fi ötletei miatt is értékes (habár egyik sem különösebben modern vagy újító erejű önmagában); de még inkább azért, mert a felnőtt animáció koncepciója még az olyan sorozatok sikere nyomán is nehezen bír gyökeret verni a hollywoodi fejekben, mint az Archer vagy a BoJack Horseman.

Pontos premierdátumról egyelőre nem tudni.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés