Hírek

Második évadot kap az És egyszer csak… 

Még több szex lesz New Yorkban: meghosszabbította a Szex és New York folytatását, az És egyszer csak… (And Just Like That…) című sorozatot az HBO Max.

Az HBO Max szerint az És egyszer csak… a streaming szolgáltatás eddigi legerősebb debütálása volt az eredeti produkciók közül. A Szex és New York fináléja után majdnem két évtizeddel játszódó sorozatban visszatért Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) és Charlotte York (Kristin Davis), az eredeti sorozat négy főszereplője közül három. A triónak most az ötvenes éveiben járva kell eligazodnia az élet és a barátság bonyolultságában, ami azt jelenti, hogy meg kell birkózniuk az öregedéssel, miközben megpróbálják a szeretteinket is a közelünkben tartani.

A tehetséges trió mellett az És egyszer csak… első évadának szereplőgárdájában a Grace klinika veteránja, Sara Ramirez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler és a néhai Willie Garson is szerepel. Egyelőre nem tudni, hogy a 2. évadban mely szereplők térnek vissza – írja a Collider.

A Szex és New York eredeti sorozatát Darren Star készítette Candace Bushnell könyve alapján, és hat évadon keresztül, 1998-tól 2004-ig sugározta az HBO. A folytatásos sorozat producere a kétszeres Emmy-díjas Michael Patrick King, aki a franchise két játékfilmjét is rendezte, amelyek 2008-ban és 2010-ben jelentek meg.

A filmek az eredeti sorozat folytatásaként szolgáltak, amelynek fináléját 2004-ben adták le.

King így nyilatkozott az És egyszer csak… megújításáról: „Nagyon örülök és izgatott vagyok, hogy még több történetet mesélhetek ezekről a vibráló, merész karakterekről – akiket ezek az erőteljes, csodálatos színészek alakítanak. Az a helyzet, hogy mindannyian izgatottak vagyunk. És egyszer csak… a szexéletünk visszatér”.

Sarah Aubrey, az HBO Max eredeti tartalmakért felelős vezetője hozzátette: „El vagyunk ragadtatva attól a kulturális diskurzustól, amelyet ezek a karakterek és történeteik generáltak egy olyan világban, amelyet már annyira ismerünk és szeretünk. Büszkék vagyunk arra a munkára, amit Michael Patrick King és csodálatos íróink, producereink, szereplőink és stábunk végeztek, hogy ezeket a történeteket a képernyőre vigyék. Alig várjuk, hogy a rajongók lássák, mit tartogat a 2. évad!”

Az És egyszer csak… első évada elérhető az HBO Maxon.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com