Hírek

Nagy nevek a Masters of the Universe: Revelation stábjában

Kiderült, kik adják a hangjukat a klasszikus He-Man and the Masters of the Universe folytatás/rebootjához, ami Kevin Smith szárnyai alatt készül.

A Netflix leleplezte, hogy kik adják a hangjukat a Masters of the Universe: Revelation animációs sorozathoz – számol be róla a Deadline. A mindenki által a Star Warsból ismert Mark Hamill lesz Skeletor, a Trónok harca közösen gyűlölt Cerseije, Lena Headey lesz Evil-Lyn, Sarah Michelle Gellar, akire a Buffy, a vámpírok réméből emlékezhetünk, pedig Teelát kelti életre. A központi karakter, akit a húszéves korosztály már csak a mémekből ismer,

He-Man hangját Chris Wood, a Supergirl és a Vámpírnaplók színésze adja.

2019 augusztusában értesültünk róla, hogy Kevin Smith, a Shop-stop és a Dogma rendezője – és persze Néma Bob megformálója – minisorozatban meséli el a saját történetét He-Man világában. A tervek szerint 6 részes sorozatban Smith producerként irányítja a projektet. Hogy ki rendezi a részeket, egyelőre nem tudni.

Skeletor és Evil-Lyn

Az eredeti He-Man and the Masters of the Universe középpontjában Adam herceg áll, aki át tud változni He-Manné, Eterika védelmezőjévé. Eterikát Skeletor fenyegeti (így Mark Hamillt sok Joker alakítás után újra egy gonosz szerepben hallhatjuk), akit sok kisebb gonosz segít. A sci-fi és fantasy elemeket is ötvöző sorozat 1987-ben egy filmadaptációt is megélt Dolph Lundgren, Courtney Cox és Frank Langella főszereplésével.

A készülő sorozat ott fog folytatódni, ahol az eredeti történet abbamaradt. Kevin Smith tehát korábbi rajongóként olyan sztorit fog remélhetőleg számítani, ami méltó folytatása lesz a klasszikussá vált fantasynek.

A Netflix egy terjedelmes stáblistát közölt, de a nevek között nem szerepel senki, aki She-Ra, azaz He-Man testvérét alakítaná.

Vagy nem fog feltűnni a minisorozatban, vagy pedig az alkotók meg szeretnék lepni a rajongókat. Ha csak és kizárólag She-Ra érdekel bennünket, akkor se csüggedjünk! A She-Ra és a lázadó hercegnők már a negyedik évadjánál tart, szintén a Netflixen.

Azt, hogy 2020-ban pontosan mikor érkezik a Masters of the Universe: Revelation, még nem tudjuk.

Nagy Tibor

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..