Hírek

Mától elérhető a Warner Bros. Discovery streaming szolgáltatása

Elindult Magyarországon is a Max, amely kétszer annyi tartalmat biztosít a felhasználóknak, mint a korábbi HBO Max.

Friss premierként ma debütál Hörcher Gábor új kreatív dokumentumfilmje, a webcam világában játszódó Emma és Eddie: A képen kívül, Dennis Villenueve blockbuster filmje, a Dűne Második rész vagy a Max Original animációs sorozata, a Szörnyecskék Mogwai titkai.

A Max európai bevezetésének kiemelkedő eseménye a Sárkányok háza második évadának június 17-i európai premierje.

A Max, amely az élő sporteseményeket nem számítva is több mint kétszer annyi tartalmat kínál majd, mint jelenleg az HBO Max, új streaming-élményt jelent majd Európában.

Olyan filmekhez férhetnek hozzá majd a nézők, mint a Dűne és Dűne: Második rész, a Barbie, az Aquaman és az Elveszett Királyság, a Wonka vagy a Bíborszín.

JB Perrette, a Warner Bros. Discovery globális streamingért és játékokért felelős elnök-vezérigazgatója elmondta: “A mai nap jelentős mérföldkő a Max életében. A Warner Bros. Discovery portfóliója igen gazdag, hiszen olyan ikonikus márkák népszerű tartalmait szállítottuk a nézőknek Európa-szerte, mint az HBO, a Discovery, a Warner Bros., a DC, a Eurosport vagy épp a TLC. Ezek a sorozatok és alkotások különböztetnek meg minket a nézők szemében, akik a legjobb tartalmakért jönnek hozzánk, legyen szó bármilyen hangulatról vagy alkalomról. A globális piacok több mint fele még a bevezetés előtt áll, így a mai lépés a következő fejezet kezdete ennek a nagyszerű történetmesélő vállalatnak.”

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com