Hírek

Mától foglalhatsz jegyet a 6. Mozinet Filmnapokra!

mozinetfilm Megkezdődött a jegyfoglalás a 6. Mozinet Filmnapok filmjeire, köztük a Cannes-ból érkező legújabb filmszenzációkra. Október 28. és 31. között a filmbarátok országosan 14 art moziban merülhetnek el a kortárs filmművészet legjavában. A rendezvény ingyenes katalógusa is elkészült, mely már megtalálható az egyes mozikban.

A programban a nézők olyan alkotók legújabbjaival találkozhatnak, mint Park Chan-Wook (A szobalány), Bruno Dumont (A sors kegyeltjei… meg a többiek), Asghar Farhadi (Az ügyfél) és Alain Guiraudie (Állva maradni). De többek között végre mi is láthatjuk a Ghibli Stúdió legújabb alkotását, A vörös teknőst.

Nem csak premierekkel érkezik azonban az esemény. Sok olyan korábbi, hatalmas sikerrel övezett alkotás is ismét nagyvászonra kerül, mint a Kosok, az Ifjúság, A messzi dél vadjai, a Macbeth, az Eszeveszett mesék vagy a Mustang.

Idén is országszerte csatlakoztak mozik a filmnapokhoz, így a filmek szerelmesei Debrecenben, Pécsett, Nyíregyházán, Egerben és sok más városban élvezhetik a különleges alkotásokat.

A vetített filmek listáját itt találjátok, hamarosan pedig napokra és helyszínekre bontott programmal is jelentkezik a filmnapok honlapja.

Alább pedig a hivatalos Mozinet Filmnapok trailert láthatjátok:

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com