Hírek

Megérkezett a Mátrix 4 első hivatalos előzetese, nem kellett csalódnunk

Mától megnézhetjük a Lana Wachowski rendezte, régóta várt Mátrix-folytatás, a The Matrix Resurrections előzetesét!

Az előzetes roppant hangulatos és izgalmas lett, ráadásul a maga majdnem 3 perces hosszúságával rengeteg utalást tartogat a korábba Mátrix-filmekre: találunk benne levegőben a golyót megállító Neo-t és egy Morpheus-ra erősen hajazó férfival harcoló Neo-t, emellett persze a látványvilág és az izgalmas kameramozgás sem fog elmaradni az eredeti filmektől – az előzetes legalábbis egyértelműen ezt vetíti előre.

A Mátrix 4. része az év egyik legjobban várt filmje – mi be is válogattuk a 2021-ben érkező, szerintünk kihagyhatatlan filmek listájára. Minden kultfilm esetében felmerül a kérdés: lehet-e méltó az eredetihez egy folytatás? Ráadásul a The Matrix Resurrections Lilly Wachowski, azaz Lana Wachowski állandó alkotótársa nélkül készül, cserébe megkapjuk viszont társírónak David Mitchellt, aki a Felhőatlaszt is írta.

Az előzetesben felbukkan Neil Patrick Harris Neo (Keanu Reeves) terapeutájaként, Carrie-Anne Moss Trinity-ként (aki a trailerben Neo-nak szegezi a kérdést, miszerint találkoztak-e már). Szerepelni fog még a filmben Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson, Daniel Bernhardt, Yahya Abdul-Mateen II, Andrew Caldwell, Priyanka Chopra, Jonathan Groff, Jessica Henwick, Ellen Hollman, Eréndira Ibarra, Toby Onwumere, Christina Ricci, Max Riemelt és Brian J. Smith.

És bár Reeves elmondása alapján a 4. rész sokkal romantikusabb lesz, mint az előző három, az előzetes nem hagy kétséget afelől sem, hogy akcióelemek és látvány szempontjából is egy ízig-vérig Mátrixhoz méltó folytatást fogunk kapni. Reméljük, az első ízelítők után a filmben sem kell majd csalódnunk. December 22-étől kiderül – a The Matrix Resurrections a mozikban és az HBO Max-on lesz elérhető.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com