Hírek

Vigyázat, sztár Thorlódás!

Matt Damon is csatlakozik a Thor: Love and Thunder stábjához. Több filmes fórumon pedig gyanakodnak, hogy ez akár egy hosszabb szerepet is jelenthet Taika Waititi filmjében.

A Thor: Love and Thunder forgatási munkálatai már javában zajlanak, a stáblistán pedig egyre több ismert név szerepel. Most pedig Matt Damon is csatlakozott Chris Hemsworth-höz, Natalie Portmanhoz, Tessa Thompsonhoz és Christian Bale-hez, sokak szerint egy rövid cameo felvételének erejéig, ami azonban könnyen lehet, hogy a vártnál egy sokkal hosszabb szerepet jelent majd.

Matt Damon három évvel ezelőtt már feltűnt a Thor: Ragnarokban, ahol egy Lokit játszó színészt alakított egy színdarabban, ami Loki szemszögéből mutatta be a Thor: Sötét világ eseményeit a nézők számára.

Láthatóan, Thor egyáltalán nem osztozott a közönség, közöttük Odin lelkesedésén. Nos, a nézőpontok, mint tudjuk, különböznek.

Az Australia News értesülései szerint Matt Damon és családja már megérkezett Sydney-be, ahol most élvezik a szigorú karantén örömeit.

Az alábbi, Thor: Sötét világban látható eredeti jelenet alapján elemezhetjük Damon korábbi, rövid, ám annál emlékezetesebb alakítását.

 

A Thor: Love and Thunder a karakter negyedik önálló, egész estés filmje a Marvel Moziuniverzumon belül, ami a The Mighty Thor című képregény cselekményét dolgozza fel.

A jelenleg zajló forgatás 2500 helyi számára jelent munkát és 1650 helyi üzlet szolgáltatásait veszi igénybe, amit az ausztrál miniszterelnök, Scott Morrison már több alkalommal említett nyilatkozataiban.

Miközben a színész, ahogy a helyi média kérdéseire adott válaszaiból kiderült, több hónapot tervez Ausztráliában maradni. Ez azonban a decemberben szigorúbbá váló korlátozásokkal is kapcsolatban lehet.

Waititi a filmben egyébként nem csak rendez, a Korg nevű karakter hangját is ő kölcsönzi majd. A Thor: Love and Thunder bemutatója 2022. május 6-án lesz.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható. Imádja, ha beleköttök az írásaiba! mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés