Hírek

Matt Damont rendezi Ben Affleck egy igaz történet alapján készülő átverős filmben

Az igaz történet alapján készülő átverős filmben egy exzsaru nyúl le milliókat a McDonald’stól.

A Daily Beasten megjelent őrült, de igaz sztori után elkezdődtek a találgatások, vajon lecsap-e valaki a történetre Hollywoodban? A Steven Soderbergh filmeket idéző történetben egy exzsaru és különcökből álló csapata úgy manipulálta az étteremhálózat által meghirdetett Monopoly-játékot, hogy utána milliókat nyúlt le. Jeff Maysh cikkének megjelenése után vérre menő licitháború vette kezdetét Hollywoodban a bizarr sztori jogaiért, amiből a hírek szerint a 20th Century Fox került ki győztesen.

A stúdió igazi sztárgárdát bízna meg a sztori filmre vitelével, a hírek szerint Ben Affleck régi barátját, Matt Damont rendezhetné a Deadpool, mostanában sokat foglalkoztatott forgatókönyvíró párosának, Paul Wernicknek és Rhett Reesenek a scriptjéből. Damon és Affleck mindemellett producerként is közreműködne a szokatlan heist movie-ban.

A társasjátékon kaszáló rendőr történetéért a hírek szerint több neves stúdió is gáláns ajánlatot tett, a Universal Kevin Harttal képzelte el a filmet, a Warner Steve Carrellt látta volna szívesen a főszerepben, míg a Netflix a Másnaposok rendezőjének, Todd Phillipsnek a produceri felügyelete mellett vitte volna vászon helyett mobilkijelzőkre és monitorokra a filmet Robert Downey Jr.-ral.

Matt Damon és Ben Affleck sok közös projekten dolgozott együtt az évek során, a legsikeresebb koprodukciójukkal, a Good Will Huntinggal mindketten Oscar-díjat nyertek a legjobb eredeti forgatókönyvnek járó kategóriában.

 

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..