Hírek

Matt Reeves rendezi az új Batman-filmet

Matt Reeves

Matt Reeves rendezi a következő Batman-filmet – jelentette be a Warner Bros. filmstúdió.

A majmok bolygója: Forradalom és a Cloverfield című mozikat jegyző Reeves nem csupán rendezője, hanem producere is lesz a The Batman című filmnek – írta a deadline.com filmes portál.

„Gyerekkorom óta rajongok a denevéremberes filmekért. Batman legendás és lenyűgöző karakter, olyasvalaki, aki mélyen megindított. Rendkívüli megtiszteltetésnek érzem, és izgatott vagyok, hogy a Warner Bros. filmstúdióval együttműködve hozhatom el a mozivászonra Batman izgalmas új kalandját” – idézte Reevest a stúdió közleménye.

A The Batman forgatókönyvét Ben Affleck, Geoff Johns és Chris Terrio jegyzi. Affleck január végén jelentette be, hogy mégsem ő rendezi a legújabb Batman-filmet, csak a főszereplője lesz.

„Nyilvánvalóvá vált, hogy nem láthatom el mindkét feladatot az elvárt szinten. Vannak figurák, amelyek különleges helyet foglalnak el rajongók millióinak szívében. A szerep koncentrációt, szenvedélyt és a tőlem telhető legjobb teljesítményt várja el” – nyilatkozta akkor a 44 éves amerikai filmsztár.

Az Oscar-díjas színész a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című, tavaly márciusban bemutatott filmben debütált a denevérember szerepében, a jelmezt azonban magára ölti a Az Igazság Ligája című, novemberben a mozikba kerülő akciófilmben is, amelyben Superman és Wonder Woman oldalán küzd a Földet fenyegető katasztrófa ellen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com