Hírek

Matthew McConaughey, Colin Farrell, Hugh Grant és Charlie Hunnam Guy Ritchie legújabb filmjében – Jön a Bush

Igazi sztárparádéval érkezik Guy Ritchie legújabb filmje. A Bush egy brit drogbáróról szól majd, és akár még idén mozikba is kerülhet.

Guy Ritchie-t nem kell félteni, ha erőszakról, akcióról, drogról és egy kis fekete humorról van szó. Hogy ebbe hogy illik az Aladdin, az majd május 23-án eldől. Nem kell azonban attól tartani, hogy egy élőszereplős Disney film letérítené a rendezőt a megszokott vonalról. A Bush ugyanis tökéletesen illeszkedik Ritchie repertoárjába.

A Deadline alapján a film története egy brit drogvezérről szól, aki megpróbálja eladni a marihuána birodalmát egy oklahomai milliárdos családnak. Bár egyelőre ennyit tudni a forgatókönyvről, nekünk ez is elég.

A storyt egyébként maga Ritchie írta, és egy olyan pimaszul gazdag sztárparádét lapátolt össze az alkotó, hogy máris várjuk a filmet. No nem egy Volt egyszer egy Hollywood vagy egy Dűne a Bush, de így is van mire felvágnia. A főbb szerepekben ugyanis Matthew McConaughey, Colin Farrell, Hugh Grant, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery és Jeremy Strong lesznek láthatóak.

A produkció állítólag már az utómunkálatoknál jár, így könnyen lehet, hogy a Bush még idén a mozikba kerül. Ha nem, akkor biztos, hogy 2020 első negyedében már láthatjuk a filmet.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés