Hírek

Isla Fisher csatlakozott Matthew McConaughey-hoz

Isla Fisher is csatlakozott a Matthew McConaughey főszereplésével készülő Beach Bum című vígjátékhoz. A filmet Harmony Korine rendezi – írja a Variety.

Isla Fisher, akit legutóbb a Kémek a szomszédban és az Éjszakai ragadozókban láthattunk a mozivásznon, ezúttal Matthew McConaughey partnere lesz. A Beach Bum címen futó vígjátékot Harmony Korine rendezi és a forgatókönyvet is ő írja. Az inkább rövidfilmekkel foglalkozó alkotótól 2012-ben láthattuk a Spring Breakers – Csajok szabadont.

A történetben McConaughey alakítja Moondog-ot, Fisher pedig a főszereplő feleségét. A nagy lábon élő, ám valamit mindig elbénázó férfi kalandjairól szól majd a Beach Bum. A film jogait már az idei Cannes-i fesztiválon megvették, az előmunkálatok pedig már meg is kezdődtek.

Fisher-t legközelebb egyébként a jövő januárban érkező Tag című vígjátékban láthatjuk, míg McConaughey két filmmel is érkezik jövőre. A White Boy Rick egy krimi, a Serenity pedig egy thriller lesz. Hogy közös filmjük mikor is kerül a nagyképernyőre, azt egyelőre nem tudni.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com