Hírek

Isla Fisher csatlakozott Matthew McConaughey-hoz

Isla Fisher is csatlakozott a Matthew McConaughey főszereplésével készülő Beach Bum című vígjátékhoz. A filmet Harmony Korine rendezi – írja a Variety.

Isla Fisher, akit legutóbb a Kémek a szomszédban és az Éjszakai ragadozókban láthattunk a mozivásznon, ezúttal Matthew McConaughey partnere lesz. A Beach Bum címen futó vígjátékot Harmony Korine rendezi és a forgatókönyvet is ő írja. Az inkább rövidfilmekkel foglalkozó alkotótól 2012-ben láthattuk a Spring Breakers – Csajok szabadont.

A történetben McConaughey alakítja Moondog-ot, Fisher pedig a főszereplő feleségét. A nagy lábon élő, ám valamit mindig elbénázó férfi kalandjairól szól majd a Beach Bum. A film jogait már az idei Cannes-i fesztiválon megvették, az előmunkálatok pedig már meg is kezdődtek.

Fisher-t legközelebb egyébként a jövő januárban érkező Tag című vígjátékban láthatjuk, míg McConaughey két filmmel is érkezik jövőre. A White Boy Rick egy krimi, a Serenity pedig egy thriller lesz. Hogy közös filmjük mikor is kerül a nagyképernyőre, azt egyelőre nem tudni.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya