Hírek

Matthew McConaughey-nek tényleg elmentek otthonról – The Beach Bum előzetes

Mindenki nagy szerencséjére újabb előzetest kapott a The Beach Bum. Matthew McConaughey még sosem volt ennyire színes, felszabadult, és sosem drogozott ennyit a filmvásznon – a különc nevetéséről nem is beszélve.

A Harmony Korine írta és rendezte vígjáték egy szinte szürreális világba kalauzol el minket. A leginkább zenei videók és kisfilmek készítője erős színészi gárdát gereblyézett össze és rakott egy színes-(fűtől)szagos filmbe, amelyben Matthew McConaughey az úr.

A The Beach Bum egy Moondog néven szaladgáló férfiról szól, aki hol egy hajón, hol pedig luxusvillákban éli napjait hihetetlen szerelésekben és tonnányi droggal körülvéve. Nem mellesleg éppen egy könyvön dolgozik, miközben a törvénnyel is meggyűlik a baja.

Már az előzetes alapján is egyértelmű, mennyire fekszik ez a karakter McConaughey kaméleon stílusához, de a többi szereplőtől is sokat várhatunk: Snoop Dogg, Isla Fisher, Zac Efron, Johah Hill és Martin Lawrence is látszólag borzasztóan élvezték a film forgatását.

A The Beach Bum márciusban érkezik az amerikai mozikba, a hazai közönséghez azonban egyelőre nem tudni, hogy eljut-e a film. Mi reménykedünk, mert tényleg úgy tűnik, vétek lenne kihagyni ezt az élményt.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..