Hírek

Matthew McConaughey-nek tényleg elmentek otthonról – The Beach Bum előzetes

Mindenki nagy szerencséjére újabb előzetest kapott a The Beach Bum. Matthew McConaughey még sosem volt ennyire színes, felszabadult, és sosem drogozott ennyit a filmvásznon – a különc nevetéséről nem is beszélve.

A Harmony Korine írta és rendezte vígjáték egy szinte szürreális világba kalauzol el minket. A leginkább zenei videók és kisfilmek készítője erős színészi gárdát gereblyézett össze és rakott egy színes-(fűtől)szagos filmbe, amelyben Matthew McConaughey az úr.

A The Beach Bum egy Moondog néven szaladgáló férfiról szól, aki hol egy hajón, hol pedig luxusvillákban éli napjait hihetetlen szerelésekben és tonnányi droggal körülvéve. Nem mellesleg éppen egy könyvön dolgozik, miközben a törvénnyel is meggyűlik a baja.

Már az előzetes alapján is egyértelmű, mennyire fekszik ez a karakter McConaughey kaméleon stílusához, de a többi szereplőtől is sokat várhatunk: Snoop Dogg, Isla Fisher, Zac Efron, Johah Hill és Martin Lawrence is látszólag borzasztóan élvezték a film forgatását.

A The Beach Bum márciusban érkezik az amerikai mozikba, a hazai közönséghez azonban egyelőre nem tudni, hogy eljut-e a film. Mi reménykedünk, mert tényleg úgy tűnik, vétek lenne kihagyni ezt az élményt.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya