Hírek

Matthew McConaughey ismét átalakul – White Boy Rick előzetes

Matthew McConaughey ezúttal egy drogháborús dráma miatt váltott bajuszra és focistafrizurára. A White Boy Rick elképesztő igaz történeten alapul! 

A White Boy Rick a nyolcvanas években játszódik Detroitban a crackjárvány alatt, amikor is egy munkásosztálybeli édesapa tinédzser fiát a rendőrség beépíti egy drogbandába, informátornak használva őt. A srác drogdíler lesz, de később a rendőrség magára hagyja, végül pedig életfogytiglani börtönt kap. A valódi „White Boy Rick” 29 év után tavaly került feltételesen szabadlábra.

Az igaz történeten alapuló bűnügyi drámát a francia Yann Demange (’71) rendezi, aki tehát az írországi zavargások után ismét kőkemény témához nyúlt. A drogos témából következő felemelkedés- és bukástörténet nem kisebb neveket vonultat föl, mint Jennifer Jason Leigh, Matthew McConaughey, Eddie Marsan, Rory Cochrane és Brian Tyree Henry,

az előzetes alapján pedig egy egyedi látványvilágú, fülledt és feszült filmet várhatunk.

A White Boy Ricket az USA-ban és Franciaországban szeptemberben mutatják be, magyar premierről egyelőre nincs hír.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com