Hírek

Matthew Rhys újra gyilkosok után nyomoz – Perry Mason 2. évad előzetes

Az HBO többszörösen Emmy-jelölt sorozata, amely a híres Perry Mason karakterének nyújt előzménytörténetet hamarosan folytatódik. A Matthew Rhys főszereplésével készült alkotásba most bele is nézhetünk: íme a Perry Mason 2. évadának előzetese.

Három évvel az első évadot követően érkezik a Perry Mason folytatása. A neo-noir sorozat az HBO égisze alatt élesztette újra a karaktert, aki már 1957-ben is sorozatban védte az ártatlanokat. És akit aztán Raymond Burr megformálásában számtalan tévéfilm hozott el a rajongóknak.

Az új sorozat a karakter korábbi éveire fókuszál és egy meggyötört, alkohollal küzdő figuraként mutatja be a magánnyomozót, aki a szemünk láttára válik védőügyvéddé.

A címszereplőt pedig a mindig kivételes Matthew Rhys alakítja, akinek játékát Emmy-díjra is jelölték.

Mason ezúttal néhány fiatal mexikói fiú védelmére kel, akiket gyilkossággal vádolnak. Az ügyész szerint azonban a városnak egyszerűbb rájuk mutogatni, mint mélyebbre ásni és megkeresni a valódi gyilkosokat. A kérdés csak az, van-e elég erő a karakterben, hogy végigvigye a tárgyalást.

Rhys mellett visszatér a képernyőre Shea Whigham, Chris Chalk és Juliet Rylance, míg újoncként láthatjuk majd Sean Austint, Wallace Langhamet és Jen Tullockot.

A sorozat március 6-án folytatódik a 2. évaddal, ezt követően pedig az HBO-tól megszokottan hetente jelentkezik majd új epizóddal. Az évad ismét 8 részes lesz, azaz a finálét április 24-én láthatja a közönség.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!