Hírek

Még idén érkezik az Eufória 2. évada?

Sam Levinson, az Eufória alkotója idén márciusban kezdené a következő évad forgatási munkálatait, és reméli, hogy az új epizódok még ugyanebben az évben bemutatásra is kerülnek.

Az Eufória első évada hatalmas sikert aratott, nem véletlen, hogy Zendaya elhozta a legjobb női főszereplőnek járó Emmy-t, mi pedig beválogattuk a szériát a 2019-20-as szezon legjobb sorozatai közé. Sokan tűkön ülve várták már a következő évad érkezését, de a járványhelyzet előidézte kényszerszünet miatt a munkálatok nem kezdődhetettek el. Levinson azonban úgy döntött, ha már a tervekhez nem tarthatja magát (ami eredetileg az volt, hogy 2020 márciusában elkezdik forgatni a második évadot), akkor legalább két különkiadással megörvendezteti a rajongókat. Ezek esetében még a járványhelyzet sem jelenthetett gondot, mivel a speciális epizódok kevés helyszínen és kevés szereplővel készültek. A különkiadás első része a Zendaya alakította Rue-t helyezi középpontba, a második rész pedig a Hunter Schafer által játszott Julest. Most azonban úgy tűnik, hogy

kerek egy évvel az eredetileg tervezett időponthoz képest, 2021 márciusában megkezdődnek a második évad forgatási munkálatai.

Sam Levinson azt is hozzátette, bár tisztában van vele, hogy a járványhelyzet továbbra is keresztbe tehet a számításainak, de a jelenlegi, optimista terve az, hogy tavasszal startol a forgatás, és még december vége előtt az HBO-ra kerülnek az új részek – írja az IndieWire.

Bár Levinson tervei a szűkös határidőket illetően igencsak merésznek tűnnek, ne felejtsük el, hogy ő az a fajta nyughatatlan rendező, aki minden helyzetben feltalálja magát. Erre példa az Eufória két különkiadása, de szintén a karanténhelyzetben forgatta le két színésszel (Zendaya-val és John David Washingtonnal) és teljes titokban a Malcolm & Marie című fekete-fehér drámát, ami egy lakásban, egy éjszaka alatt zajlik.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com