Hírek

Még több bűneset és izgalom az AXN-en: Gyilkos elmék folytatás

Magyarországon eddig soha nem látott részekkel érkezik a Gyilkos elmék, a Gyilkos elmék: túl minden határon, a Profilozók, A nagy svindli, a Magányügyek és a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat.

A nyári hónapokban sem maradnak izgalmak és bűnesetek nélkül az AXN nézői, számos országos tévépremier érkezik. Június 6-án indul A nagy svindli negyedik évada, amely minden hétköznap 17 órától kerül képernyőre. A könnyed stílusú, humorral átszőtt, izgalmas krimi a “fehérgalléros” bűnözőkre szakosodott FBI-ügynök, Peter Burke, valamint a leleményes és sármos műkincstolvaj, Neal Caffrey kalandjairól szól. A sorozat negyedik évadában Neal próbál visszatérni az Egyesült Államokba, miután a Zöld-foki szigeteken rejtőzködött. Peter segített neki a szökésben, de bizalma megrendül Nealben, amikor egy zsaroló miatt nehéz helyzetben találja magát.

Ugyanezen a napon 23 órakor második évadával tér vissza a képernyőre hazánkban eddig be nem mutatott részekkel a Magánügyek című sorozat. Az amerikai jogi dráma kedd esténként rántja le a leplet a külvárosi életről, ezek a csendes és békés utcák néha a legsötétebb bűnesetek szemtanúi. Az új évadban Annabeth férje elvesztése után próbál lábra állni, azonban egyedülálló anyaként számos kihívással kell szembenéznie, miközben a munkával járó stressz is megnehezíti életét.

Ezt követően, június 14-én szintén országos tévépremierként érkezik az AXN műsorára a Profilozók című francia krimisorozat legújabb, hetedik évada, amelyet szerda esténként 21 órától láthatnak a nézők. A közkedvelt sorozat a párizsi rendőrség gyilkosságok megoldására szakosodott részlegének mindennapjait követi nyomon, a pszichológus Chloé (Odile Vuillemin) főszereplésével. A sorozat új évadában azonban búcsút kell vennünk tőle, a második epizód után helyét Adèle Delettre (Juliette Roudet) veszi át. Az új főhős nem ismeretlen a sorozat rajongói számára, többször is feltűnt már korábban.

Az új évadok mellett, júniusban vadonatúj, itthon még nem látott részekkel folytatódik a Gyilkos elmék: Túl minden határon című sorozat második évada, szerda esténként 22 órakor. Az FBI speciális nemzetközi megbízatású részlegéről szóló izgalmas műsor a Gyilkos elmék spinoffja, amelynek tizenkettedik évadát és annak legújabb részeit szintén nyomon követhetik a tévénézők keddenként 21 órakor az AXN műsorán.

A csatorna júniusi filmkínálatában olyan romantikus vígjátékkal találkozhatunk, mint a Szakíts, ha bírsz Jennifer Anistonnal és Vincent Vaughnnal, vagy olyan kalandfilmmel, mint az Anna és a király. Az AXN csatornán láthatjuk a Lesz ez még így se! című klasszikus vígjátékot Jack Nicholsonnal a főszerepben, illetve még az 500 nap nyár című egész estét betöltő komédiát is. Érzelmekben és izgalmakban sem lesz hiány júniusban, a Szavak és érzések, a Csapatjáték és az Észvesztők című dráma, illetve a Vad vágyak és a Rémálom-sziget című thrillerek garantálják ezt.

Észvesztő

Az AXN Black csatornán június 1-én hétfőn indul a magyar autós magazin, a Totalcar harmadik évada, június 2-án pedig országos tévépremierként a Teen Wolf – Farkasbőrben hatodik évada. Az AXN White csatornán indul a CSI: Cyber helyszínelők első évada, amely A CSI: helyszínelők legújabb spinoffja és az FBI kiberbűnözéssel foglalkozó különleges egységének mindennapjait mutatja be.

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com