Hírek

Még több matrjoska – Russian Doll (2. évad) előzetes

Russian-Doll-Natasha-Lyonne-Végtelen-matrjoska

A vörös hajú időutazó, vagy ahogy ő mondja, „időrab” visszatér. A Netflix közzétette a Végtelen matrjoska (Russian Doll) második évadjának előzetesét.

Három nyert Emmy-díj (és megszámlálhatatlan jelölés), mindössze nyolc rész és két év szünet után folytatódik a Russian Doll (Végtelen matrjoska). A Netflix sorozatának új évadját felvezető előzetes már látható. Ez alapján bizony sikerült túlszárnyalni az első évad különcségét is – tudósít az IndieWire.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A Russian Doll második évadja az időhurok után most az időutazásra helyezi a hangsúlyt.

Nadia (Natasha Lyonne) a New York-i metróban ébred és próbálja kitalálni hol, de még inkább mikor is van. „Az univerzum végre talált valamit, ami rosszabb a halálnál. Eltörtem az időt” – mondja. A metrón a 80-as évek ruházata, a korszak filmplakátjai jelzik az időt, de hamar kiderül, hogy a század eleji katonák nem illenek bele a képbe. Alan Zaveri (Charlie Barnett) szerint van valami elintézetlen ügyük, és Nadia családjának múltja egy aranyat rejtő kincshez vezeti őket a vonaton. Csak még egy megmagyarázhatatlan esemény a nő életében… Először az idő tágulását, korszakok egymásba olvadását, generációk találkozását látják, majd ahogy felismerik a körülöttük zajló események súlyát, rájönnek, ki kell jutniuk ebből a furcsa világból.

A sorozat kreátorai Leslye Headland, Natasha Lyonne és Amy Poehler. Lyonne a második évadban is marad showrunner. 2019-ben az első évad több kritikus kedvence lett. Mi írtuk róla: „(A Russian Doll) hol nihilista, hol spirituális – attól függően, hogy éppen milyen hangulatban van a főhős – de ez a folyamatos váltakozás sosem zavaró, pontosan illik egy egzisztenciális kérdések sokaságát feltevő sorozathoz.”

A Russian Doll második évadja április 20-án debütál a Netflixen.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés