Hírek

Még vége sincs, de már úton a Stranger Things spin-off

stranger-things-4.-évad

A rekordokat döntögető, ötévadosra tervezett Stranger Things még csak most zárta le a negyedik évadját, amikor a sorozat kreátorai, Matt és Ross Duffer már úgy döntöttek, hogy az új cégükkel, az Upside Down Pictures-zal elkezdik a széria első spin-offjának munkálatait is.

Az Upside Down Pictures rendkívül ambiciózus programmal kezdi meg ténykedését: a már említett spin-off mellett tervezik adaptálni Stephen King és Peter Straub A Talizmán című művét Curtis Gwinn vezetésével, tető alá hoznak egy a Stranger Things világában játszódó színielőadást Stephen Daldry rendezésében, és elkészítik a japán manga/anime, a Death Note új adaptációja is.

A Duffer-testvérek hivatalos nyilatkozata szerint az Upside Down Pictures olyan műveket kíván alkotni, melyek felnövésük során az alkotópárost is inspirálta: olyanokat, „amelyek abban a gyönyörű kereszteződésben játszódnak, ahol a hétköznapi találkozik a rendkívülivel, ahol a látvány együtt létezik a belső karakterfejlődéssel, és ahol a szív győz a cinizmus felett.” A céget a Sötét árvák és az Ozark veteránja, Hilary Leavitt vezeti majd.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com