Hírek

Még véresebb 2. évaddal tér vissza a The Boys

Már készül az Amazon üstökösként berobbanó sorozatának, a The Boysnak a 2. évadja. Megérkezett az első kép a forgatásról.

A The Boys egy igazán frissítő sorozat lehetett azok számára, akiknek már a könyökén jönnek ki a szuperhősök. Ezek a büszkeségtől és küldetéstudattól duzzadó, fehér mosolyú felsőbbrendű lények ugyanis ennek a történetnek a negatív alakjai. A The Boys egy negatív Igazság Ligáját hivatott bemutatni, majd a szuperképességek nélküli suttyókból álló társaságot, akik elhivatottak a nagyok levadászásában.

Az Odaátot is sikerre vivő Eric Kripke áll a The Boys mögött,

és egy olyan szerző képregényét vette alapul, aki hírhedten rühelli a sztreccsgatyás, köpenyes igazságosztókat. Kripke nem hagy semmi illúziót sem a hősökkel, sem a média szerepével kapcsolatban. Igyekszik a lehető leginkább földhözragadt maradni a fantasy/sci-fi elemek ellenére.

Kripke a második évadra még több vért ígér, és ezt az első forgatási kép sem cáfolja meg, ahol a főszereplő Jack Quaid arca ki sem látszik a vörösből. A The Boys akkora sikernek örvend, hogy máris az Amazon Prime egyik legnépszerűbb sorozata, és emellett a legmagasabbra értékelt szuperhősös széria valaha. Karl Urban és csapata feltehetően jövőre tér vissza.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..