Hírek

Megan Foxnak fárasztó az anyaság

Tini nindzsa teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles)
Tini nindzsa teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles)

Tini nindzsa teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles)

Borzasztóan fáradt Megan Fox, mert két kisfia rengeteg törődést igényel, és a java még hátravan, hiszen harmadik gyermekét várja. Mégsem bánja, hogy így alakult, mert az anyaságnak akarja szentelni az életét. Ettől függetlenül azért jól kipanaszkodta magát a Business Insidernek. „Amikor az ember nekifut, fogalma sincs arról, milyen keveset fog aludni – mondja a színésznő. – Nagyjából tíz évig tart ez az állapot. Ezt sokan mondják, mégis csak akkor hiszed el, amikor te is belecsöppensz. Előtte fel sem tudod fogni, miről van szó.”

„Az embernek persze van választása: vagy vállalja, hogy anya lett, ami ugyebár a dolga, vagy kiszáll az egészből, és a telóján meg a tabletjén lóg, mint előtte. Én soha nem tennék ilyet.”

A megfelelő választás azonban sok lemondással jár Megan szerint. „Ha elhatároztad, hogy a gyerekeknek szenteled magad egész nap, az borzalmasan fárasztó. Nem tudsz felnőtt üzemmódban működni, az agyad olyan lesz, mint a tojásrántotta. Ez nem is jó kifejezés, inkább rövidzárlatnak mondanám. Az agyam gyakorlatilag kikapcsolt.”

A színésznő, aki valószínűleg mégsem válik, mert a három gyermeket férjével közösen akarja fölnevelni, hamarosan a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból című film női főszerepében lesz látható. A videójátékok rajongói pedig jól teszik, ha töltőre rakják az okostelefonjukat, mert Megan lett egy mobiljáték főszereplője: a Stormfall: Rise of Baldurban ő alakítja Amelia Delthanis kapitányt, aki megvédi Stormfallt a sötétség erőitől. A színésznő maga is nagy gamer, ennek jegyében három éve a Call of Duty: Ghosts élőszínészes trailerében hozta lázba a geekeket.

Avatar

UIP Magyarország

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya