Hírek

Megérkezett a Blackhat magyar előzetese

Chris Hemsworth„A következő Pearl Harbor, egy számítógépes támadás lesz.” – ezzel a gondolattal nyit a Blackhat magyar nyelvű előzetese, ami összefoglalja Michael Mann (Az utolsó mohikán, Szemtől szemben, A bennfentes) következő filmjének történetét.

Nicholas Hathaway, egy amerikai börtönben raboskodó elítélt az egyetlen kódfejtő, aki képes lehet megállítani egy világméretű terrortámadást. A black hat hacker (aki haszonszerzés vagy károkozás céljából tör fel rendszereket) elleni küzdelem, a bűnöző titokzatos kiléte és az akciódús jelenetek izgalmas perceket ígérnek, annak ellenére, hogy egy amerikai világmegmentő-jelölt esetében borítékolható végkifejlettel számolhatunk. A főszerepben a Thorként népszerűséget szerző Chris Hemsworth tűnik fel, valamint Viola Davis (Kétely, A segítség) is felbukkan a rendőrség kötelékében.

Magyarországon 2015. január 29-én mutatják be a Blackhat című filmet, aminek előzetese már magyar nyelven is megtekinthető.

Végh Márton

Gondolatban voltam már tanár, író, fényképész, operatőr és vágó. Jelenleg a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgatójaként az újságírás foglalkoztat leginkább. Ezen a területen úgy érzem kibontakoztathatom írói ambícióimat, ráadásul mindezt összeköthetem filmek iránti rajongásommal, ami egész életemet végigkísérte:

Gyermekként lenyűgözött nagypapám videótékája. Általános iskolásként a kamera előtt, középiskolásként a kamera mögött tevékenykedtem. 2005-ben egy filmes pályázat fődíjaként egy hetes hollywoodi vakáción vehettem részt, majd jegyeket kezeltem a helyi multiplexben. Egyetemi záródolgozatomat a magyar horrorfilmek utáni kutatásnak szenteltem, jelenleg pedig a Filmtekercs gyakornoki programjának köszönhetem, hogy kapcsolatom a filmekkel tovább mélyíthetem.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!