Hírek

Megérkezett a hivatalos előzetes Hosszú Katinka életrajzi filmjéhez

katinka

Újabb ízelítőt kaptunk a május 12-én mozikba kerülő Katinka című dokumentumfilmből. A hivatalos előzetes alapján a film a sportoló élete mellett részletes betekintést enged a versenysport kemény világába is.

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkáról szóló életrajzi dokumentumfilm forgatása még 2020 januárjában kezdődött. A munkálatok aztán a járványhelyzet miatt hosszabbra sikerültek a tervezettnél, de a friss előzetes alapján a film ezt a kényszerpihenővel töltött időszakot is felöleli. A Szupermodern Stúdió égisze alatt készülő produkció premierjét eredetileg 2021 végére tervezték, végül idén májusra kerül a nézők elé.

A Katinka rendezője Pálinkás Norbert, a forgatókönyvíró Köbli Norbert, a producer pedig Lajos Tamás és Bederna László. A már korábban is felmutatott több előzetes és teaser nagyszabású alkotást ígér, ahogyan az is, hogy a film több mint félmilliárd forintból készül.

Katinka korábban így nyilatkozott a forgatásról: „mindent felvesznek, ami velem történik, a jót is, a rosszat is. Itt nem lehet színészkedni, a kamera mindenhová követ, mindenhol ott van, mindent felvesz, nem lehet becsapni.”

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com