Hírek

Megérkezett a Jurassic World: Világuralom előzetese

Végre belenézhetünk az új Jurassic Park-trilógia záró részébe. Itt a Jurassic World: Világuralom (Dominion) előzetese csupa jól ismert arccal és a világunkban éldegélő és vadászó dinókkal.

A dinók velünk élnek. Legalább is ez a legújabb Jurassic World filmnek a fő tematikája. No meg persze az, hogy ez nem tartható fent túl sokáig.

A Jurassic World: Világuralom friss előzetesében minden megvan: dinókon lovagoló Chris Pratt, ismét találkozó Laura Dern és Sam Neill, no meg persze az újfent kritizáló Jeff Goldblum is.

Colin Trevorrow rendezése látványosan és izgalmasan ülteti bele a dinoszauruszokat a mi világunkba. Ellenkezőleg az eddig látott filmekkel a franchise során, amelyek szintén látványosan ugyan, de eddig mindig egy elszigeteltebb helyszínen rakták össze az embert a dinóval.

A visszatérő eredeti trión és persze Pratten kívül ismét láthatjuk majd Bryce Dallas Howardot, BD Wongot és Omar Sy-t. Hozzájuk csatlakozik Daniella Pineda, Kristoffer Polaha, Isabella Sermon és DeWanda Wise.

Az érkező blockbesterre ugyan még egy pár hónapot várni kell, az első trailer egy kicsit enyhít ezen a várakozáson.

A Jurassic World: Világuralom június 9-én érkezik a magyar mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com