Hírek

Megérkezett a Logan első hivatalos előzetese

406bc98e48259c80a2adfb7949bf924ab1e1d893Hogy mennyit ér egy jó nóta? Igen sokat. Johnny Cash Hurtje – még ha nem is saját szerzemény – elévülhetetlen modernkori klasszikus, ami valljuk be, bármit feldobna, így a Logan előzetesében is jól cseng. De ahogy tanult kollégám, Tóth Csaba is rámutatott, egy remek dalválasztás nem véd meg egyetlen filmet sem attól, hogy szar legyen.

Ettől függetlenül bizakodók vagyunk. A Farkas, amit szintén a mostani részt is jegyző James Mangold rendezett, már jóval nézhetőbb volt, mint a szinte nézhetetlen X-Men kezdetek: Farkas. Ráadásul az X-Men franchise egyre jobb és jobb darabokat eredményez, az utolsó rész, az X-Men: Apokalipszis sokak szerint a sorozat legjobb darabja volt. S hogy mit ígér a Logan? Sok akciót, némi érzelmet, szemlátomást öregedő Hugh Jackmant és mindig szerethető Patrick Stewartot – meglátjuk, hogy inkább a fősodor vagy az eddig elégtelen mellékszál színvonalát hozza-e.

 

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya