Hírek

Megérkezett a Pixar első előzetese a Buzz Lightyear-filmhez

És már azt is tudjuk, hogy mikor érkezik a Lightyear a mozikba, a Toy Story-spinoffhoz készült első kedvcsinálót pedig már láthatjuk is.

December óta tudjuk, hogy a Lightyear érkezni fog, azóta azonban új hírek nem igazán kerültek napvilágra a csillagharcos saját történetéről. A Toy Story Buzz-jának külön története ezzel a Pixar-univerzum első spinoffja lesz – írta a Collider.

A filmet a tavalyi év végén, a Disney befektetői napján harangozták be, ekkor derült ki az is, hogy ki lesz a rendező: Angus MacLane, aki már nem újonc a Pixar-filmek terepén. Ő rendezett például olyan rövidfilmeket a stúdió égisze alatt, mint a BURN-E, a Toy Story – Terror!, vagy a szintén Toy Story-univerzumban játszódó A kis krumpli, amely időben a filmszéria harmadik része után játszódik, valamint ő a Szenilla nyomában társrendezője. Az előzetes alapján úgy tűnik, a filmben Buzz nem gyerekjátékként tűnik fel, hanem egy igazán ambiziózus karakterként.

Ezúttal MacLane egy egészestés filmet fog rendezni a Toy Story világához kapcsolódóan, méghozzá egy sci-fit. Buzz hangját Chris Evans adja. A színészt nagyon boldoggá tette a felkérés, és Instagramján meg is osztotta örömét, egy valóra vált álomnak nevezte az együttműködést. Elárulta azt is, hogy a kezdetektől fogva óriási rajongója a Toy Story-filmeknek. „Akárhányszor csak rágondolok, elmosolyodok” – írta a Lightyear kapcsán.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)

Pete Docter, a Pixar kreatív igazgatója elmondta a Disney befektetői napján, hogy egy igazán látványos, a Pixar egyik legnagyobb univerzumához méltó spinoffot szeretnének megalkotni, egy remek karaktereken alapuló, izgalmas blockbustert. A Lightyear 2022. június 17-én érkezik a mozikba.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com