Hírek

Megérkezett a Hang nélkül: Első nap előzetese 

Michael Bay és John Krasinski producerek a Hang nélkül-sorozathoz készített előzményfilmjében, a Hang nélkül: Első napban (A Quiet Place: Day One) Lupita Nyong’o, Joseph Quinn, Alex Wolff és Djimon Hounsou tesznek némasági fogadalmat, hogy túléljék az idegeninváziót. 

Megérkezett az eddig két részt számláló Hang nélkül-sorozat előzményfilmje, A Quiet Place: Day One trailere. A filmben az Oscar-díjas Lupita Nyong’o egy New York-i lakost alakít, aki elmenekül az idegenek inváziója elől, és a túlélő társainál talál biztonságra, akiket Joseph Quinn, Alex Wolff és Djimon Hounsou alakítanak.

Az első Hang nélkül 2018-ban készült. John Krasinski és felesége, Emily Blunt filmje hatalmas siker volt, így nem csoda hogy három évvel később folytatást is kapott. A folytatásban, mely a koronavírus ellenére is sikeresen tovább vitte tovább a franchise-t, Krasinski és Emily Blunt mellett Noah Jupe Millicent Simmonds és Cillian Murphyt láttuk a főbb szerepekben.

A Paramount Pictures új filmjét John Krasinski most producerként segíti,

csakúgy ahogy a Transformers-filmek atyja, Michael Bay is – a rendezői székben ezúttal a Disznó rendezője, Michael Sarnoski ül. A film premierje június 28-ára várható.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com