Hírek

Megérkezett a Rocketman első teljes előzetese!

Megérkezett az Elton John karrierjének első néhány évéről szóló Rocketman első teljes előzetese.

A korábbi teaser után, ami a film hangulatát volt hivatott megmutatni, most itt az első hivatalos előzetes. Az Elton John életét bemutató Rocketman musical fantasyként aposztrofálja magát. Ez és a trailer képei alapján joggal bizakodhatunk abban, hogy ezúttal nem egy tankönyvízű életrajzi filmet kapunk, mint sajnálatos módon a Bohém rapszódia esetében.

A poplegendát a Kingsman-filmekből ismert Taron Egerton alakítja, aki az Énekelj!-ben az I’m Still Standing előadásával már megmutatta, hogy igazán jól rá tud érezni Elton John stílusára. Az énekes menedzserét a legutóbb a Bodyguard című minisorozatban hatalmasat alakító Richard Madden játssza, dalszövegíróját Jamie Bell, édesanyját pedig Bryce Dallas Howard. A Rocketmant Dexter Fletcher rendezi, aki az Eddie, a sason már dolgozott együtt Egertonnal; a forgatókönyvet pedig a Billy Elliot musical írója, Lee Hall jegyzi.

Ráadásul alighogy kikerült a Paramount Youtube-csatornájára az eredeti trailer, a Rocketman magyar forgalmazója, a UIP már elő is rukkolt a magyar nyelvű változattal. Ezt szintén itt megnézhetitek:

https://youtu.be/V-pXnLfEvkU

Rocketman június 6-tól lesz látható a magyar mozikban.

Rakita Vivien

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya