Hírek

Megérkezett a Rocketman első teljes előzetese!

Megérkezett az Elton John karrierjének első néhány évéről szóló Rocketman első teljes előzetese.

A korábbi teaser után, ami a film hangulatát volt hivatott megmutatni, most itt az első hivatalos előzetes. Az Elton John életét bemutató Rocketman musical fantasyként aposztrofálja magát. Ez és a trailer képei alapján joggal bizakodhatunk abban, hogy ezúttal nem egy tankönyvízű életrajzi filmet kapunk, mint sajnálatos módon a Bohém rapszódia esetében.

A poplegendát a Kingsman-filmekből ismert Taron Egerton alakítja, aki az Énekelj!-ben az I’m Still Standing előadásával már megmutatta, hogy igazán jól rá tud érezni Elton John stílusára. Az énekes menedzserét a legutóbb a Bodyguard című minisorozatban hatalmasat alakító Richard Madden játssza, dalszövegíróját Jamie Bell, édesanyját pedig Bryce Dallas Howard. A Rocketmant Dexter Fletcher rendezi, aki az Eddie, a sason már dolgozott együtt Egertonnal; a forgatókönyvet pedig a Billy Elliot musical írója, Lee Hall jegyzi.

Ráadásul alighogy kikerült a Paramount Youtube-csatornájára az eredeti trailer, a Rocketman magyar forgalmazója, a UIP már elő is rukkolt a magyar nyelvű változattal. Ezt szintén itt megnézhetitek:

https://youtu.be/V-pXnLfEvkU

Rocketman június 6-tól lesz látható a magyar mozikban.

Rakita Vivien

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya