Hírek

Megérkezett a Terminator Genisys első előzetese

Terminator GenisysPörgős, akciódús folytatást ígér a Terminator Genisys első előzetese.

2029-ben John Connorral az élen még mindig tartja magát az emberiség, így a SkyNet bekeményít: a múltban és a jövőben egyaránt offenzívát indít az ellenállás vezetője ellen. A Terminator Genisys első ránézésre a franchise legjobbját, az Ítélet napját idézi meg. Visszatér egyik legikonikusabb szerepébe Arnold Schwarzenegger, John Connort Jason Clarke alakíthatja. A fiatal Sarah Connor Emilia Clarke alakításában kel életre, míg Kyle Reese szerepét Jai Courtneyre osztották. Az Alan Taylor által rendezett Terminator Genisys 2015. július 2-án érkezik a hazai mozikba.

Avatar

Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Filmtekercs Filmklub s03

Filmtekercs Filmklub

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya