Hírek

Megérkezett a The Boys 3. évadának előzetese – őrült folytatást ígér

the boys 3. évad

Az Amazon elvetemült, szellemes és társadalomkritikában is bővelkedő szuperhős-sorozata előrukkolt a következő évad trailerével. Nagyon úgy tűnik, hogy az alkotók nem terveznek könnyedebb vizekre evezni.

Pár napja a The Boys sztárja, Karl Urban adta hírül Twitteren az első előzetes hírét, és megígérte a rajongóknak: szeretni fogják. Még júniusban azt is elárulta: a következő felvonás még őrültebb lesz, mint az eddigiek (egész pontosan: “next level bats**t crazy”) – írja a Collider. Nos, a friss ízelítő alátámasztja az ígéretet.

Erick Kripke sorozatának folytatását már akkor berendelték – sőt, a forgatókönyvét is elkezdték –, mikor a 2. évadot még be sem mutatták. A szériát tavaly ősszel leforgatták, és azt is tudjuk, hogy az első három epizód június 3-án kerül fel az Amazon Prime Video-ra. Ezután hetente érkeznek a friss részek, az utolsó július 8-án.

A The Boys Garth Ennis és Derick Robertson legnépszerűbb képregénysorozatán alapul, a feldolgozást az Emmy-jelölt Erick Kripke (Odaát) készítette. Az új évadban a képregény egyik legvitatottabb szála kerül középpontba: a Herogasm. Ez lényegében egy évente megrendezett „szuperhősbuli” (vagy inkább orgia), ahol a résztvevők illegális drogokkal és a legbizarrabb, elvetemült szexuális fantáziákkal szórakoztatják magukat.

Urban mellett a The Boys 3. évadában Jack Quaid, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie és Claudia Doumit is szerepel.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com